Побажання подружц

Светлана Камышная
Ти ще так юна, дивно молода! В тобі ще так багато відкриттів.
Бажаю, хай минає лиш біда, щоб кожний день у радості летів.
Ти дуже сильна - бжілко ти моя!- Навчись прощати, вірити, любити.
З собою щоб у мирі  ти жила, щоб мріяти могла ти і творити.
Знайти бажаю сильнее те плече, яке дозволить тобі відпочити,
І хай образа серце не пече, в цьому житті ти зможеш ще любити.
Випробування досвід нам дають, мудрішими нас роблять безумовно,
А роки наши йшли і знову йдуть, то проживай їх радісно, грунтовно.