Марю тобою

Григорий Кирш
              1 к
Я мрію про твою любов,я марю лише тобою.
Ти випила всю мою кров, та все ж люблю такою.
Зірки зрівнятися не зможуть з вродою твоею.
Пісні лише тобі співаю, стань лише моею...

              П-в
Тобі я заспіваю пісню про любов,
І про свою любов - я нагадаю знов.
Мов пелюстки на дотик, поцілунок твій.
Я серце віддаю тільки тобі одній.

               2 к
Твій погляд, рухи, все єство,все видає кохання.
Ми будемо с тобой удвох,до самого до рання.
У вирі страсті, та кохання, все і всих забули,
Як пролетіла ніч кохання, навіть не відчули.


              П-в
Тобі я заспіваю пісню про любов,
І про свою любов - я нагадаю знов.
Мов пелюстки на дотик, поцілунок твій.
Я серце віддаю тільки тобі одній.

Мов пелюстки на дотик, поцілунок твій.
Я серце віддаю тільки тобі одній.