Тримай мене

Дайон Хелл
Прошу, ось давай без пафосу,
Давай тільки правду говорити.
Чуєш, ось давай без галасу,
І не треба пачками курити.

Я не хочу більше криків і скандалів,
Я не хочу завдавати більше тобі болю.
І я маю змогу знятись із кандалів –
Що заламують і твою й мою волю.

Але чи хочеш ти свободу залишати?
Я не з тобою, не твоя, і хай!
На своїх безмежних крилах можеш, ти, тікати
А я тобі скажу у слід лише – "рушай"!

Тебе не буду я тримати ні хвилини,
Адже сама люблю піти, нічого не сказав.
Я так, як ти ненавиджу життя рутини,
Але тримай, якщо мене спіймав.