30 листопада 2013 року

Татабуба
Братвой в джерсі братві в погонах
На бій наказ підступний дан.
Та стане гніву рубіконом
В крові утоплений Майдан.

Провладна банда скаженіло
Реалізує власну лють:
Зламать Украйну об коліно,
Зломити гідний й вільний люд.

Народний гнів, здіймайся, кріпни!
Втіли у дійсність всіх жадань!
За волю, честь, за щастя рідних
Вставай, знівечений Майдан!

-----
30.11.2013 р.