Побажання друзям

Илья Кинищук
В цей веселий, чудовий, прекрасний та
радісний день,
Хочу привітати вас друзі.
Бажати вам те, що колись не бажав.
Бажаю вам радості, миру, й тепла,
Любові, терпіння, спокою й добра.

І щастя також хочу вам побажати,
І все чого хочете, щоб ви могли б мати.
Хай не турбують в цім житті вас,
лихо, і нещастя,
І журавлі на крилах принесять все те,
Що люди називають щастя.

 © И. Илич