давай по 100

Марта Лейцюсь
давай по 100 за сумне кохання
давай, будь ласка, не сумуй
і, знаєш, є одне прохання:
ти біль втамуй
не гарячкуй
 
я знаю, як це, коли холонеш
я знаю як, коли не разом
ти, дорогенька, в ньому тонеш
щоразу більше...чуєш? щоразу...
 
М.Л.