свiт за очi

Марта Лейцюсь
хтось в цьому світі вже зовсім зневірився
причина: забагато довірився
а наслідок: вже звикає
що хтось його вже не чекає

в когось всередині дуже штурмує
хтось за кимось чимдуж сумує
когось переповнюють печалі
і хтось не знає, що робити далі

комусь здається, що в нього забили цвяхи
і життя нагадує - життя невдахи
хтось наплакав ціле відерце
і в когось за когось болить серце

комусь вже нічо в світі не поможе
хтось без когось жити не може
хтось в зовсім інших перехожих
бачить на когось схожих

комусь набридло в мовчанку грати
комусь набридло невідомо чого чекати
хтось вирішує посередині ночі
що хоче світ за очі.

М.Л.