я просто хочу щастя. не менше. не бiльше

Марта Лейцюсь
я просто хочу щастя. не менше. не більше.
щоб по ночах писати про нього ж в;рші
щоб темною ніченькою через сірого птаха
небо пожаліло мене, себто, невдаху

набридло всюди бачити не аби яку провину
можливо, новий день принесе чудову новину
і небо, в руках мене чимдуж тримай
і минулим мені, благаю, не дорікай

принеси мені хоч шматок хорошої звістки
і нехай мені десь там промивають кістки
ні ні, я не жаліюсь, просто.. аби не гірше
я просто хочу щастя. не менше. не більше.