Джерело кохання

Григорий Кирш
          1 к
Ти прийди до мене царівна моя ніжна,
Я чекаю на тебе все своє життя.
В мої мрії увійшла голубкою білосніжною-
Тож давай удвох увійдемо в забуття...

           П-в
Джерело кохання тече і тече,
Не скінчитись йому ніколи.
І сонце надії нестримно пече,
Квіти віри цвітуть довкола.
Зіркою з неба злети кохана моя,
Я в уста тебе знову поцілую.
Полетим ми з тобою в далекі края.
Ти прийди, я без тебе нудьгую

           2 к
Ти і я, удвох підіймемося за хмари,
І покажеш мені всю красу земну.
Та кохання твоє, мов найсильніші чари-
Я кохаю тепер тільки тебе одну...

            П-в
Джерело кохання тече і тече,
Не скінчитись йому ніколи.
І сонце надії нестримно пече,
Квіти віри цвітуть довкола.
Зіркою з неба злети кохана моя,
Я в уста тебе знову поцілую.
Полетим ми з тобою в далекі края.
Ти прийди, я без тебе нудьгую.

Ти прийди, я без тебе нудьгую!