В Мавзолеях...

Татабуба
В Мавзоліях лежать великі,
що життя не пошкодували,
ради того, щоб ми ні лиха
ані злиднів з тобой не знали.

Дуже шкода мені, що дехто
не всвідомив загальну істину:
Людства пам`ятью марно нехтувать -
пам`ять людства найкраще містить!

-----
2014 г.