Не пускай тепер сл1з

Григорий Кирш
           1 к
Рано встану я з ліжка,та й піду по дорозі,
Відпочивши від примхів учорашнього дня...
Підійду я до бару і тебе на порозі
Я побачу тебе- але ти не одна...

Я зайду до бару, закажу собі пива.
Посиджу, поміркую, та й до дому піду.
Але все ж не збагну я чому ти не щаслива,
І чому лиш тебе, я кохаю одну.

            П-в
Не пускай тепер сліз, з очей красивих.
Я серце заліз- до років сивих.
Мене з душі не з гониш, як не старайся.
Краще все це прийми, піди покайся.
         
            2 к
Рано встану я з ліжка, та й піду по дорозі.
Відпочивши від примхів учорашнього дня.
Підійду я до бару, і тебе на порозі
Я побачу тебе, та знову ти не одна...

            П-в
Не пускай тепер сліз, з очей красивих.
Я серце заліз- до років сивих.
Мене з душі не з гониш, як не старайся.
Краще все це прийми, піди покайся.