Ос нь

Ирина Однобурцева
Осінь – дівчина забарилася,
Одягаючи пишне вбрання…
Знову річенька зажурилася,
Проводжаючи пташенят…
Гусі – лебеді, тужно плачучи,
Покидають рідні краї…
Вітер з півночі хмарками грається,
Доглядаючи чорні лани…
Тільки осінь у люстерку озера
Приміряє красу  горобин,
Посміхається, розглядається
У мережеві павутинь…