Wrong Kukushka - Timer Of Death

Макс Богоявленский
Произведение написано для музыкального проекта DEDTH

First time i heard kukushka
When i was a slave
In Soviet courort
Named Gulag...

Her voice was excellent
But very repellent
cuckoo cuckoo cuckoo
breeee breeee breeee
cuckoo cuckoo cuckoo
breeee breeee breeee

The overseer said
That this is wrong kukushka
She lives in Gulag
And counts the seconds
Before your death!

Ask her about your life
Ask her about your death
Think about your home and wife...
Make a deep breath...
cuckoo - Ten!
cuckoo - Nine!
cuckoo - Eight!
cuckoo - Seven!
cuckoo - Six!
cuckoo - Five!
cuckoo - Four!
cuckoo - Three!
cuckoo - Two!
cuckoo - One!
cuckoo - DEAAAAAAAAAATH

26 сентября 2016