Сумн в-сум Аврора Миром

Аврора Миром
У сумнівів цікава одежина,
Щоб приховати... відчай гіркоти.
І Душі сушить в траурі щоднини,
В безвір’і одяга жалобу самоти.

У сумнівів цікавих голос суму,
Що, наче гомін... слів не розберу.
Даремним маренням спускаючи в пітьму,
Навпомацки втамовуючи журу.

У сумнівів великі є родини,
Образи, немочі,печалі і жалі.
Забрати сумніви, немов ті горошини,
Що заважають мандрувати по землі...
© Copyright: Аврора Миром 2016