напевно, майже кожен ма ворога. ворога - я

Марта Лейцюсь
напевно, майже кожен має ворога. ворога - "я"
придумує йому адресу, прізвище і ім'я
а все це, напевно, бо власники горді й вперті
бо може тому що... власники хочуть смерті?

та може й не хочуть, проте холодними вечорами
вони забувають про те, що є щось над нами
вони забувають про гріх, страх, біль і спокуту
вони забувають про все і поринають в свою смуту.

а все що потрібно - це просто більше підтримки
на лицях - усмішки, в руках вдалі знимки
я знаю що кажу, це чути в простій розмові
що людям потрібно чуть більше ніж "трішки" любові.

я знаю що кажу, я вірю в що буде
я знаю, що саме дурне то є люди
а люди - то смерть, і ніч, і напастя..
своїми руками руйнують собі ж щастя.

напевно, майже кожен має ворога. ворога - "я"
я теж маю... назвала "ніяк"
руйную, що можна в собі і вбиваю..
...убийте мого ворога, а не мене, благаю.

М.Л.