***

Максим Пресный
Коли в очах не бачиш смутку
В очах яких ти потопав
Коли в душі нема любові
Любові котрої не знав
Коли життя бє в слабке місце
Котре ти пристально ховав
Тоді ти можеш сказати дійсно
Що в світі ти когось втрачав
Коли окрім лютої злоби
Окрім всесвітньої хвороби
Окрім дурману будніх днів
Отримав ти не що хотів
Ти розумієш свою слабкість
Що не керуешь світом ти
І в голові одне бажання.втекти
Втекти від правди й сподівання
Втекти від злоби та бажання
Втекти туди де рідний дім
Втекти туди де рідний всім
Втекти від світу а мой далі
Втекти з країни повній болі
Втекти зі світу де війна
Забрала у мені життя