Капризная осень

Светлана Маярчак Крыжановская
ПРИМХЛИВА ОСІНЬ

Надула Осінь свої щоки,
Зарюмсала, немов дитя:
Розтупцювалась, взялась попідбоки:
"Тепер все буде так, як хочу я!"

Вхопивши фарби різних кольорів,
Вона взялася старанно до справи!
У небі ключ пташиний гомонів,
А Осінь вносила незвичні барви!

Вітру здалась забава до смаку -
І він хотів навчитись малювати,
Натомість поздував усі зразки -
Не стала Осінь йому пробачати!

Ще дужче розгнівилася вона,
Затупцювавши, кинулася геть.
Все виправляти взялася Зима,
Покривши землю снігом своїм ледь.

27.09.2016.

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький

ID: 691023
Рубрика: Вірші, Казки, дитячі вірші
дата надходження: 27.09.2016 09:38:00
© дата внесення змiн: 27.09.2016 09:38:36
автор: Світлана Крижановська