Даруй же мен1 волю Твою знати

Ольга Назарова 4
Мені потрібен Ти, Твоя любов,
Мені потрібна вчасна допомога.
Твоя цілюща і пречиста Кров
Дає очищуватись мені змогу

Від кожного гріха в моїм житті,
Преображатися у образ Твій,Ісусе
Єдиний Помічник, Спаситель мій,
Належу вся Тобі я без примусу.

Я розпинаю свою грішну плоть,
Зрікаюсь кожну мить себе самої,
Беру свій хрест, мій дорогий Господь,
І слідую я тільки за Тобою.

Свій дух і душу, тіло своє, розум
Я підкоряю Твоїй Божій волі,
Бо лиш з Тобою свято жити зможу-
Ти моя вічна і найкраща доля.

У розпорядження Твоє даю я кожен член
Свойого тіла - хочу жити свято.
Використовуй завжди Ти мене,
Бо жити хочу кожен день в посвяті

Тобі, мій Боже, й славити Тебе:
Отця, і Сина, І Святого Духа,
Який допомагає і веде
І береже від всякої розрухи.

Тверду, як сталь, як камінь, дай мені,
Міцну і сильну, непохитну віру.
Дай сили у щоденній боротьбі,
У всьому мати Твою Божу міру.

Схиляю серце, голову й коліна
Перед святим престолом благодаті.
Тобі хвала нехай несеться беззупинно.
Даруй же мені волю Твою знати.

О, Дух Святий, дай сили Ти мені
У всьому керуватись лиш Тобою.
Завжди перемагать у боротьбі.
Розпоряджайся, як Ти хочеш, мною.