Кохаю

Алёна Осипян
Кохаю. І нічого з душею зробити не можу.
Бо кохання – найкраще в житті почуття.
Я мов квітка , квітувала від твого кохання,
А тепер я одна,
І згорає знесилена болем душа.
Ти далеко … І я більше не буду твоєю.
Не почую твій голос,
Не побачу найкращих у світі очей.
Я одна…
І згорає життя , як та свічка.
Я одна , в цій долинні кохання.
То навіщо……..люди……навіщо!!!!!
Це сповнене болем життя.

Алёна Осипян
лето 2013г.