За Мир на Землi без оков!

Иннеса Саввина Свица
По вiршованiй стежинкi
Друзi на вечiр прийдуть
Гарнi, душевнi куплети
Тихесенько в серце вiйдуть
i затремтить все повiтря
Вiд закоханих слiв про бажання,
За рiдну краiну i за людину,
За Мир на Землi без оков!

фото с инета...