Маленький дурман

Ленц Анастасия
Ти схожий на тенет, який уліті вітер колихає.
Ти — диво підсвідомості. Мереживо фантазії.
Такий липкий, в'язкий, такий солодко-терпкий та безкраїй!
Сильвета елегантності.
Ти — візія.

Тебе не доторкнусь, та трунок твій, навіяний екраном,
міцний, мов із табачниці, дурманний, із канабісу.
Чому, чортяцький чорт, чом через дур химерний твій не знаю,
що миле у реальності?
Намріявся.
               
                — Присвячується С.