генiально...

Вера Деревьянко
ой малесенька моя заслуга
просто  музочка моя подруга
і талант дружить зі мной  бажає
САМ людей для дружби підбирає...
ЦЕ ТАЛАНТ ВІРШІ МОЄЙ РУКОЮ ПИШЕ
 ВІН ОДНИМ ПОВІТРЯМ ЗІМНОЙ ДИШЕ