Т АЛАБ

Рашид Азизов 2
ТІАЛАБ

Баб гъахьну кабаб,
Ихь душмнар – арбаб,
КчІвубкьури кІараб
Адарди жаваб.

Баб гъахьну кабаб,
Дерди ву жараб
Хъубкьну гъи тазаб –
ГьубкІну иман-таб.

Баб гъахьну кабаб:
Гъюбгъну дугъан гъаб
Имдарди гьисаб
Четрикк ккаъну саб.

Баб гъахьну кабаб
Хъябкьну чан китаб.
Язухъ ву яв баб,
Гъебццу уьмрин каб.

Баб гъахьну кабаб
Филадиз яраб?
Увкан йиз тІалаб:
Убхъуб ву Шараб!
1988