Хъит ирхуб

Рашид Азизов 2
ХЪИТІИРХУБ

Гъумариин девейин гъузгъунаригъси
Алабхъури дагъдин табаригъ гъя ригъ.
КутІубшвурайи шейтІан лампайиси
Бизарди мучІушин гъипрайи гъяригъ.

Йишвандинна йигъандин сяргьятари
Бажаругъ кипнайи гьяшаратарик.
ФукІара архаинди дар му сяътари,
Хядарра кмиди кархьри а Аьршарик.