Мяъли ап идихьа исайиз

Рашид Азизов 2
МЯЪЛИ АПІИДИХЬА ИСАЙИЗ

Мяъли апІидихьа ихь рюгьниинди сар Агъайиз.
Мяъли деринди апІидихьа гьадму Аллагьдиз.
Мяъли апІидихьа аллилуйя кІури Исайиз.
Сабвалиъ хьидихьа Дугъахъди сатІиди гьаммишандиз.

Гизаф йисари кІваз даккунди дин хъапІри гъахьунхьа.
Саризра фукІа тувуз даршлуриз икрам гъапІунхьа.
Гизаф йисариъ чист гьадрариинди улдугнайхьа,
Гележегдиъ ухьуз Фуж лазим вуш, гьадму агдайхьа.

Гьамус аьгъю апІурахьа ад айи рюгьнаъди хьуз
Ва Месигь яшайишси ихь айитІна кьабул апІуз.
Гьамус аьгъю апІурахьа ихь Аввайихъди ацІуз
Ахириъ, фукІа дарди гъабхурайи дяви дебккуз.

Аллилуйя! – Адашдин Рюгьниинди вуйи уьмриз!
Аллилуйя! – Ухьуъ тІапІрайи Дугъан тазавализ.
Дугъан Гафналанмина ихь рюгьнахьна илтІикІури
Гъазанмиш апІидихьа Исайин девлетар вари.