28. 09. 2016

Светлая Две Тысячи 10
І як ? І што? І з чым ядзяць? Чаму нам дыхаць ужо забараняюць? За кожным - саглядатаі прыстаўлены. Цікуюць усё, слядзяць... мо і шыбеніцы ўжо гатуюць? Ці тую адмысловую сцяну, дзе ставяць , калі ў скронь страляюць... Вось , спадарства і 37- год. Чаканы , не ці ён, каму як падаецца. Па мне, дык гэта вельмі- вельмі кепска...