ãðåõè ñîáëàçí

Îêñàíà Áîãà÷åâà 2
          ……………………………  ÃÐÅÕÈ  ÑÎÁËÀÇÍ







Ìíå æàëü……………………………………………………….
……. Òîãî, ÷òî íå ñëó÷èëîñü……………………………………….
……………………………………………………………………
……………. Ìíå æàëü………………………………………..
………………. Òîãî, ÷òî íå ñáûëîñü……………………………
……………………………………………………………………….
…………………………. Õîòÿ ìîãëî……………………………
……………………………………………………………………….
………………………………….. Çâåçäà áëàãîâîëèëà……………
…………………………………….. Ñåðäöàì è äóøàì……………
……………………………………………………………………..
…………………………………………… Âñòðåòèòñÿ äàâíî……
 òèøè àëëåé……………………………………………………….
……. Ëþáîâíîãî ðàñïóòñòâà……………………………………
…………………………………………………………………..
……………………………. ß çàìîëêàþ………………...............
………………………………….. Âíåìëÿ ñåé òèøè………………
…………………………………………………………………..
………………………………………… Êàê òÿæåëû……………..
………………………………………………. Íåñáûâøååñÿ ìóêè…
………………………………………………………………………..
…………………………………………………….. Íî, êàê ëåãêè….
……………………………………………………… Òàêîé ëþáâè….
……………………………………………………………………………
………………………………………………………………… Ãðåõè.
…………………………………………………………………………
Ãðåõè ñîáëàçí……………………………………………………………
………………………………………………………………………..
…………. Èõ ñëàäêè îòïå÷àòêè………………………………………
…………………. Íà òåëå òåõ……………………………………..
………………………………………………………………………
………………………….. Êòî áëèçîñòè………………………….
………………………………… Íå çíàë…………………………..
…………………………………………………………………….
……………………………………… Î íåé ìå÷òàÿ………....
……………………………………………… Â ñíàõ………………….
…………………………………………………………………………..
………………………………………………… È áåç îñòàòêà……….
…………………………………………………….. Ñåáÿ ïîä íîãè……
……………………………………………………………………………
………………………………………………….. Áëèçîñòè áðîñàë…
………………………………………………………………………….
Ãðåõè ñîáëàçí………………………………………………………….
…….. Ãðåõè ïîâèíîâåíèÿ……………………………………………..
…………………………………………………………………………..
……………………… Æåëàíèÿ äóø…………………………………..
……………………….. Íå âåäóùèõ ïðåãðàä…………………………
………………………………………………………………………….
……………………………………… Îíè ÷èñòû……………………….
…………………………………………………………………………..
…………………………………………… Ãðÿçíî îò ñ÷àñòüÿ……
……………………………………………………… Òåëî……….
………………………………………………………………………….
…………………………………………………….. Â òåíè ñåáÿ……..
…………………………………………………………………………..
………………………………………………………… Îäíî….........
…………………………………………………………………………
………………………………………………….  ïîëíî÷íûé ÷àñ….
………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………
Ìíå æàëü òîãî……………………………………………………….
…………. ×òî òàê êàçàëîñü…………………………………………
………………………………………………………………………..
…………………. Áëèçêî………………………………………………
………………………………………………………………………
……………………….. Îáúÿòèé íåæíûõ…………………………..
…………………………….. Âûòÿíóòûõ ðóê ………………………..
……………………………………………………………………….
……………………………………. È ëèö…………………………
………………………………………. Äðóã ê äðóãó………………
……………………………………………………………………..
…………………………………………………………………………
………………………………………………………………………..
…………………………………….. Êàê ëþáîâü………………..
………………………………………….  Íåáðåæíà……………….
………………………………………………………………………..
………………………………………………. Êîãäà åå……………..
………………………………………………………. Óæå äàâíî….
……………………………………………………………………….
……………………………………………………………………….
…………………………………………………………… Íå æäóò..
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

                ******