Белы верш

Юлия Шучалина
Ён напіша на лістку
Белы верш.
І ты паглядзіш на яго
І перш за ўсё
Ён засумуе, што у яго
Не атрымалася.
Бо ты спаткаўся з
Новым паэтам.
І ты ўпэўнены ў гэтым.
_________________
Ён стаіць і плачыць.
Ён кажа: “Што гэта значыць?”
Ты пачнеш яму тлумачыць:
“Гэта белы верш…”