Все буде добре

Ольга Олтаржевская
Все буде далі добре:
Розвіються тумани
Зайдуть вони за обрій,
Бо було вже погано.

Все добре буде далі,
Бо сумно вже не буде,
І спроби всі невдалі
Вже кожен з нас забуде.