Serdar Saparow Synasy Kem Oglana...

Сердар Сапаров
S.Saparow

        Synasy Kem Oglana...;a-da “Men             
        Dogulman Hem B;lerd;m” Eserini;      
                Ga;yndaky O;lanmalar

;ok, sen g;n;k;r d;l, m;hriban ejem,
;ok, aglama, ynan, ;ok seni; g;n;;!
Senem seb;pk;r d;l goja tebigat,
Bu me; kysmatyma ;azylan d;n;;.

G;rs;lle;;r gursagymda ;;regim,
Du;;aryn, durmu;da me;em pa;ym bar.
Gara g;zlerimem ynsan g;zleri,
Her n;;e baksa-da ;e;le na;ynjar.

;agy; ;ag;ar, syz;an onu; tagamyn,
;;egim bar, ;;ne da; se; sa;agy;.
Bu me; sa;lawym d;l, seni;-de g;n;;,
;er berm;nligi ;;in ene gujagy;.

;agalygym gussalardan dert ;asap
;mr;mi; t;r;ne ;;; dek kakyldy.
Ne bir ony ;ykyp bildi alada;,
Ne-de k;millikde berlen akyllar.

Bil;;n, ez;etdim men gysga m;hletlik,
Belki, k;te artykdym bu zemine.
D;;;n, Adamzady; g;n;si ;;in
Doglan bolmagymam ;htimal, ;;ne.

;onda-da sen, gy;ylma ke; bagtyma,
Bu bir ze;renme d;l, ala;syz bije...
Ah… Men dogulman hem bilerdim weli,
;;ne, men dogulman bilmedim, eje!