Чи показово, чи наглядно

Лена Грама
Забудь,Олено,та ж забудь.
Важливе все,найде дорогу.
І змогу бути віднайде...
І дарувати тобі щастя.

А біль і сльози відведе.
Тікай бо ж того,хто нещадно...
Чи показово,чи наглядно...
Звідкіля біль? Питає. Й де?
 (Понкратова.О.В.)