I погляд...

Лена Грама
Його чарує тихий голос...
І погляд... Нині,чи слова?
І обертом йде голова...
Від зірочок,квадратів,полос.

І усмішка у сон свій зве...
Зове,гукає. Манить...манить.
А чи потрібна? А чи стане?
Ось так...відверто і живе.
 (Понкратова.О.В.)