Кохання часу не пiдвласне

Лена Грама
Обійми,поцілуй,
Дай надію...
Для чого ще жити.
Так багато,багато даруй...
Та цілуй вже,цілуй.
Пити...пити,
Горе...горе... Біда,ох біда!
Для розваги,порушити спокій.
Ще живе? Скільки жити їй?
Доки?
А вона ж уже,не молода.
 (Понкратова.О.В.)