найголовнiше...

Виктор Сурженко
…лічити наосліп осінні безсоння,
і падати листям під ноги тобі,
мовчання твого відчувати бездоння
в собі,
щасливі хвилини тримати сильніше,
щоб вітер не вирвав із серця тебе.
взаємність в стосунках, і найголовніше
без меж,
щомиті любити без всяких причин,
в оспіваній тиші, в солодких обіймах мрій
купатися вдвох, аж ніяк не один
умій…