29, 09, 2016 Сатирическое

Светлая Две Тысячи 10
Напрыканцы суровых будняў на нейкі словаблуд натхняе проза бруднага жыцця .. І я вось тут ўся... Ад пятак і да скроней я...І сталася замучанаю Стасяю - чытала некалі я пра такую кралю, што тыдзень здзекі ладзілі ў СПА, а не здалася мужная кабета... адтуль такою ж выйшла, як зайшла. Ды толькі мучылі мяне, на жаль, не каты Стасіны ...