Щастя

Виталий Мовчан
Так часто придумую я щастя,
І здається все це реально,
І від болю порізане зап’ястя
І не сприймайте все, так буквально

І хочеться сказати, все що на душі.
А ти не можеш, словам вже не місце.
Замерзли почуття, давно вже байдужі
І не запалити охолонувшеє серце?

І знаєш не перестану я кохати,
Це більше, чим прості почуття!
Це в радість когось обійняти!
Це частина мого всього життя!

І знову чекатиму я весни,
І починатиму нову love story,
Як раніше прийдеш мені в сни,
І не забуду я тебе sorry…