Лише ув сн

Александр Соседка
Ти знову наснилась неначе жива
Моя рідненька матуся.
Вже в котре скінчились по смерті жнива,
А я все за тебе молюся.

Молюся щоранку за душу твою
І Бога за неї благаю,
Бо ти заслужила місце в раю
У тому я впевненість маю.

Теб вже немає ,так сумно мені,
Неначе видерли серце.
І слава Спасителю, що увісні
Для нас  відчиняються дверці.
 
Там можу я маму свою обійняти
І ласку  відчути рідних очей.
Із нею  зайти до рідної хати
Шкода, що так мало цих дивних ночей.
Сосєдка О.Д.                29.09.2016р.