Я мрiю бути з тобою

Владимир Васильцов
Спробуй зірватися,
Спробуй дістатися,
Спробуй мене знайти.
Десь серед пишних міст,
Серед людей як лід,
Спробуй тепло знайти.
Там десь у натовпі,
Я буду тихо йти.
Спробуй побачити...
Тебе чекатиму,
І роздивлятиму,
Очі такі рідні...

Я мрію бути з тобою,
Тримати міцно долоні,
Дивитись разом на зорі,
У нашому космосі...
Я мрію вірити разом,
Що пройдуть всі негаразди.
І ми зустрінемось знову
Щоб разом далі йти...

Знову минає день,
Знову самотня ніч,
А на душі журба.
Незрозуміло як
Кимось придумана
Доля твоя - моя.
Може ще буде день,
Може ще буде ніч,
Де перетнемося.
Бо незакінчена,
Та недописана,
Наша історія.