Ес кэз сирумэм!!!

Алёна Осипян
Я кохаю тебе до нестями.
До мурашок палких на душі.
Я кохаю тебе до безумства.
І люблю твої губи палкі.
Я кохаю тебе усім серцем.
Ти вселив в мене щастя вогонь.
Я люблю тебе!!! Я кохаю!!!
І кричу на весь світ-
ЕС КЭЗ СИРУМЭМ!!!

Алёна Осипян
2013г.