МОЯ ПОЕЗjЯ

Валентина Вересоцкая
Поезія для мене долею призначена.
В мені вона палає і горить!
Щодня виходжу з нею на побачення.
Так радісно зі мною гомонить!
Поезія-моє натхнення і розрада.
В ній найщиріші ніжні почуття.
Із нею зустрічаюсь я так радо!
Адже це клич і дихання мого життя!
Із нею я у просторі літаю.
Із нею щиро все обговорю.
Зустрівшись,радісно її вітаю.
Поспілкуватися бажанням так горю!
Словами добрих друзів привітаю.
І думами своіми поділюсь.
Натхнення,щастя всім вам побажаю !
Адже ці побажання щирі з моіх вуст!