Роздуми про життя

Фёдорова Дина
Похмуре небо.
Сумнівні почуття.
Тече як треба
Ріка життя.
Вона тече наче повільно,
І не помітиш, як пройде.
Важливо бути дуже сильним,
Щоб серце твоє молоде
Пройшло всі грози й нещастя
Та не зламалось від туги.
І все ж таки знайдеш ти радість,
І буде щастя навкруги.
А щастя - що? - коли ти любиш,
Коли є віра та й друзі.
І подорожі, що важливо.
Тоді ти впевнений, щасливий.
На полотні малюєш радість,
І з'являться чудові фарби.
А ще  це - найсмачніша кава.
Життя чудове та цікаве!

27.09.16