9 Стадо. Die Herde

Веселинка Стойкович
Веселинка Стојковић

Стадо
На брежуљку изнад куће.
Детињство у мом срцу.


Die Herde
auf dem H;gel oberhalb des Hauses.
Die Kindheit in meinem Herzen.

Препев на немачки језик:
Радмило Ристић


Фотографија: Веселинка Стојковић