***

Антарьямикаруник
Мені ніхто вже разом не потрібен
І безлад у душі росте
Розчарування у середині
Болісне але до чого воно в житті ведє

Від края сердця надломав кусочка
І Господу ласкавому віддав
Усе шо треба подарив мені колись синочка
І другого також впихнув

І потім все це розвалив як знав Ти
Що повернусь до Тебє я лицьом
Впаду перед Тобою в дандаваті
І сльози буду кожен день втирати ,с кожним

Днем все більш і більш
Господь мій недоступний
Ти бачів все про мене і значніш
Такі вимоги зовнішні ,але присутній

На них Ти сам був та і є досіль
Ти ждеш коли я в своє серце подивлюся
І зрозумію що Ти там навкіль
А потім Ти начнеш зі мною говорити не вдивлюсь я

Від то ді як Твій голос почую
Із кам'яного серця буде він лунать
Відверто Ти мені будеш казати із любовью
Що  цьому скаженому мирі і кому вертать

І може росчарування пройде менє стороною
І зустріч із Госпдем милим не пропаде
А сльози із глаз польются струною
Натянутою із душі яка вже в апатію впаде

Тебе запитати я хочу навіщо
Ти робиш так боляче у моеї душі
Що серце не видерже цієї картини і більше
Не схоче тут бути а тилькі

Там бути де й Ти
В полоні у вічності красоти
Господь мій навіщо так болячє робиш душі ,самоти
Розриває і скрізь розліта і мовчки молити

Та вже ж розчав мені серце навіки стопою
Що б сльози без Тебе стікали рікою
Бо що я без Тебе росинка у морі
Бажання одне до Себе забери у духовнім просторі

Тут скрізь лише одне розчарування... … … …

9.03.2016.рік. Харе Рама. Дандават Господу моего сердца Кришне Чайтанье ,Антарьями и Лене Кропивке ,за вдохновение при написании этого стиха.

K. R.