Залежнiсть

Влад Хроленко
Сьогодні ніч напрочуд не осіння
і зовсім не осінній, тихий ранок,
і дихає  смарагдовий серпанок
на срібні роси та на небо синє.

Сьогодні затишок в душі моїй суєтній,
бентежній, як  лиха  весняна  повінь,
в душі моїй, сказати б, незалежній...
Та ні ж бо! Я залежний -
ВІД ЛЮБОВІ !!!