Проблема

Таисия Цыбульская
Є проблема у кота,
і скажу вам - непроста!
Котик сердиться й нявчить -
листя за вікном летить!
Із берези та тополі
вже багато листя долі!
Ще з каштана та верби,
тут недовго й до журби!
Вирішив швиденько кіт -
щось із цим робити слід!
Кіт листок сухий догнав -
осінь за хвоста спіймав!