Як душ багато з над людським

Лена Грама
Як душ багато з над людським
Що в допомозі тягнуть руки.
Чи то від горя,чи то муки...
Уже не гребують нічим.
Відверто кажучи багато,
Живуть не бідно,та завзято...
Беруться рвати. Знову рвати.
 (Понкратова.О.В.)