Приморський пейзаж

Валентина Вересоцкая
Чаєчки приморські кружляють в висоті.
Ніжні білогрудки. Червоні чобітки.
Ніжечки тоненькі, наче дві струни!
А які гарненькі вони в височині!
Крила біло-курі. Спиночка сіренька.
Пташечки тендітні і такі маленькі!
Місту надсилають лагідний привіт.
Крилами парують сотні-сотні літ.
Чудовий краєвид для очей бажаючих!
Прекрасний пейзаж для відпочиваючих!