Багата ос1нь

Лидия Елена
Плодами щедрими багата
Моя земля де я живу,
І квітнуть квіти, як багаття,
Серед ланів широких і в саду

Це осінь ніжна і барвиста
Дарунком неба нам  прийшла,
Щоби в достатку було хліба,
На цілий рік нам, на життя

Достигли овочі  на полі,
Зібрали їх всі трударі,
Щоби наповнити свої  комори
Трудились зранку і до пізньої зорі

В садах червоних яблук так багато,
Зелених, жовтих, різні кольори.
Груш і сливи, є достатньо,
Чудові дані Богом нам дари

І хай подяка лине Богу
Від нас у храм Його щодня!
За хліб, за сонце і за воду,
За дощ, за вітер і життя!