Я и ты. Немного литературное. укр. язык

Серго Сокольник
Я і ти. Трохи літературне

НедОпитий бокал
І з кайфом сигарета...
Останній ночі шал
Поетки і поета...

Скривавлено- ясний
Над долею світанок.
Ми входимо з пітьми
У наш останній ранок

На битву, мон амі,
За світло воювати.
...як хороше в тюрмі
За стінами ховатись...

Словесна мішура...
Тісні занадто стіни...
Дай руку! Бо пора
Виходити із тіні.

Ти будеш не одна
З прикритою спиною.
І битва ця страшна,
Бо саме є війною,

Війною за світи,
За голови, за правду...
...Загинем я і ти...
...І сил у нас забракне...

...І світу не змінить?..
...У майбутті прозорім
Хай вітер шепотить
Уривки наших творів,

Убитих за талан
Поета й поетеси,
І Сонце- капелан
По нас відслужить месу.