куди?..

Виктор Сурженко
…сонливі думки
зопалу під ноги…
куди ж ти біжиш?..
за ким?..
не знаючи втоми
вгризаючись в землю
за межі бездомні?..
сліпим?..
під стогін війни?..
якої уяви?..
чи то від вини?..
куди?..